Despre mine

Familia mereu mi-a spus că sunt prea tăcut și mai mult unchiul meu m-a poreclit „Mutu” din cauza faptului că vorbeam prea puțin până la vârsta de 10 ani. Dar atunci când venea vorba de fotbal era greu să mai fiu oprit. Mereu am crezut că o să lucrez în fotbal și cu ceva șansă am fost implicat în proiecte alături de conducători de cluburi de fotbal din Romania, iar din 2015 fac parte din familia și proiectul Telekom Sport.

În martie 2016 am comentat primul meu meci de fotbal, dar abia din ianuarie 2017 pot să mă consider cu adevărat comentator sportiv cu roluri depline. Am comentat meciuri din Premier League, La Liga, Liga 2, Liga 1, Barajul de promovare mentinere în Liga 1, Liga 4, Uefa Champions League, Europa League, Serie A, Bundesliga, finala Cupei Franței, plus campionatele din Cehia, Ucraina și Rusia. Cele mai importante meciuri la care am fost la microfon sunt Liverpool-West Ham, Deportivo La Coruna-Real Madrid și Barcelona-Real Betis.

Acest blog este din dorința de a dezbate cât mai mult cu prietenii de pe Facebook cele mai importante evenimente. Am posibilitatea de a scrie despre orice eveniment sportiv și de a comunica alături de prieteni, amici și de cei care mă ascultă și urmăresc, iar asta mă pasionează. Veți găsi aici în special analize, evenimente importante din istoria fotbalului dar și întrebări. Pentru cine își dorește să scrie, blogul stă la dispoziția oricui.

Mulțumesc oamenilor care sunt lângă mine în acest proiect: Andrei Angelescu  și Adrian J. Ioan.