Despre mine

Familia mereu mi-a spus că sunt prea tăcut și mai mult unchiul meu m-a poreclit „Mutu” din cauza faptului că vorbeam prea puțin până la vârsta de 10 ani. Dar atunci când venea vorba de fotbal era greu să mai fiu oprit. Mereu am crezut că o să lucrez în fotbal și cu ceva șansă am fost implicat în proiecte alături de conducători de cluburi de fotbal din Romania, iar din 2015 fac parte din familia și proiectul Telekom Sport.

În martie 2016 am comentat primul meu meci de fotbal, dar abia din ianuarie 2017 pot să mă consider cu adevărat comentator sportiv cu roluri depline. Am comentat meciuri din Premier League ca Liverpool – Southampton și din La Liga precum: Deportivo Alaves – Barcelona, Atletico Madrid – Athletic Bilbao, Deportivo la Coruna-Real Madrid, Supercupa Angliei Chelsea-Arsenal,  iar din Liga Campionilor Manchester City-Sahtior şi Porto-Liverpool, Besiktas-Bayern Munchen etc.

Acest blog este din dorința de a dezbate cât mai mult cu prietenii de pe Facebook cele mai importante evenimente. Am posibilitatea de a scrie despre orice eveniment sportiv și de a comunica alături de prieteni, amici și de cei care mă ascultă și urmăresc, iar asta mă pasionează. Veți găsi aici în special analize, evenimente importante din istoria fotbalului dar și întrebări. Pentru cine își dorește să scrie, blogul stă la dispoziția oricui.

Mulțumesc oamenilor care sunt lângă mine în acest proiect: Andrei Angelescu, Ovidiu Țuglea,  și Adrian J. Ioan.